Nasze smaki

Czarna perła
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • kawałki malin zanurzone w galaretce
  • wykończona płynną czekoladą
Chrupiący multiowoc
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na bazie białej czekolady
  • naturalna bita śmietana z nutą białej czekolady
  • owocowy mix darów lata zatopiony w galaretce
Owoce lasu na mchu
  • domowy biszkopt z dodatkiem szpinaku
  • puszysta masa na bazie włoskiego serka mascarpone z dodatkiem naturalnej śmietany (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • owoce leśne (maliny, jeżyny, borówki) zatopione w galaretce
  • dekoracja ze świeżych owoców
Owocowy na grylażu
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na mlecznej czekoladzie
  • naturalna bita śmietana z dodatkiem białej czekolady, wzbogacona świeżymi owocami (mix)
  • wykończony płynną czekoladą oraz dużą ilością świeżych owoców
Owocowy raj
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana z dodatkiem serka mascarpone, białej czekolady oraz owoców (mix)
  • bogato udekorowany owocami (mix)
Szarlotka królewska
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
  • kawałki jabłek z polskich sadów
  • naturalna bita śmietana
  • posypka z cynamonu
Truskawkowa rozkosz
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • chrupiąca prażynka z truskawkową nutą wzbogacona białą czekoladą
  • świeże truskawki zatopione w galaretce
  • naturalna śmietana zwierzęca z dodatkiem białej czekolady
Malinowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • owoce całych malin zanurzone w galaretce
Śmietanowy pełen owoców
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) wzbogacona dużą ilością owoców (mix)
  • wykończony śmietaną
Truskawkowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) wzbogacona wysokogatunkową białą czekoladą
  • owoce całych truskawek zanurzone w galaretce
Chrupiąca trufla
  • intensywnie czekoladowy biszkopt
  • chrupiąca prażynka na bazie czekolady deserowej
  • wyjątkowy mus czekoladowy na bazie wysokogatunkowej czekolady deserowej, naturalnej śmietany oraz masła, wzbogacony mocnym alkoholem
  • oblany kremową polewą czekoladową, udekorowany grysem czekoladowym
Dacqouise
  • krucha beza
  • delikatny, aksamitny krem na bazie oryginalnego włoskiego serka mascarpone, pasty orzechowej, z daktylami oraz figami i rodzynkami nasączonymi w spirytusie
Kawowo- bezowy
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • delikatny krem kawowy z kawałkami chrupkiej bezy, wzbogacony alkoholową nutą
  • konfitura porzeczkowo - wiśniowa (wyrób własny)
  • wykończona kremem kawowym i posypką z kawy
Kawa po irlandzku
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury skropiony kawą
  • wyrazista pasta powstała z połączenia śmietany, pasty lodowej i aromatycznej czarnej kawy, wzbogacona alkoholową nutą
  • delikatny krem kawowy z dodatkiem chrupiących prażynek
Choco na grylażu
  • czekoladowy biszkopt
  • chrupiący grylaż z czekoladą deserową
  • naturalna śmietana wzbogacona czekoladą deserową
  • wykończony płynną czekoladą, kawałkami czekolady, świeżymi i liofilizowanymi malinami
Oreo
  • intensywnie czekoladowe ciasto
  • wysokogatunkowa czekolada w formie pasty z kawałkami chrupiących ciasteczek
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • wykończony płynną czekoladą i chrupiącymi kuleczkami
Parys
  • czekoladowy biszkopt
  • belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
  • bogactwo wiśni z polskich sadów
  • wykończony płynną czekoladą deserową
Rafaella
  • ciemny biszkopt
  • prażynka kokosowo- czekoladowa
  • niepowtarzalna masa powstała z połączenia naturalnej śmietany, białej czekolady, wzbogacona prażonymi migdałami i wiórkami kokosowymi
Royal carmel
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na bazie solonego karmelu i białej czekolady
  • puszysty, wyrazisty mus powstały z połączenia naturalnej śmietany oraz najwyższej jakości czekolady karmelowej
Royal czekoladowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
  • puszysty mas czekoladowy na bazie naturalnej śmietany
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana z waniliową nutą
  • wykończona płynną czekoladą
Węgierski
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • delikatny krem czekoladowy wzbogacony wiśniami oraz rodzynki nasączonymi w spirytusie
  • wykończony grubą warstwą czekolady deserowej
Whisky
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • mus z gorzkiej, belgijskiej czekolady wzbogacony dużą ilością whisky
  • wykończony płynną czekoladą deserową
Brzdącowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowego kakao
Czekoladowy
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowej czekolady
  • wykończony śmietaną czekoladową
Migdałowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z migdałową nutą
  • wykończony śmietaną oraz prażonymi płatkami migdałów
Chrupiący migdał z toffi
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na bazie solonego karmelu i białej czekolady
  • naturalna bita śmietana z migdałową nutą, dodatkowo wzbogacona kawałkami prażonych migdałów
  • wykończone dipem karmelowym i chrupiącymi kuleczkami czekoladowymi
Borówka frangipane
  • biszkopt typu "frangipane" - wilgotne ciasto z dodatkiem mąki migdałowej i masła
  • delikatny mus powstały z połączenia naturalnej śmietany, białej czekolady i jogurtu naturalnego
  • jasny biszkopt
  • bogactwo świeżych borówek zatopionych w galaretce
copyright by Piekarnia Cukiernia Nowaczyk
Ta strona używa pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.