Nasze smaki
Chrupiący multiowoc
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na bazie białej czekolady
- naturalna bita śmietana z nutą białej czekolady
- owocowy mix darów lata zatopiony w galaretce
Śmietanowy pełen owoców
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) wzbogacona dużą ilością owoców (mix)
- wykończony śmietaną
Kawa po irlandzku
- ciemny biszkopt wg domowej receptury skropiony kawą
- wyrazista pasta powstała z połączenia śmietany, pasty lodowej i aromatycznej czarnej kawy, wzbogacona alkoholową nutą
- delikatny krem kawowy z dodatkiem chrupiących prażynek
Brzdącowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowego kakao
Royal czekoladowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
- puszysty mus czekoladowy na bazie naturalnej śmietany (zwierzęcej)
- ciemny biszkopt
- naturalna bita śmietana (zwierzęca) z waniliową nutą
- wykończona płynną czekoladą
Gruszkowy
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z kawałkami owoców gruszki
- cienka warstwa galaretki
- wykończona cienkimi paskami czekolady deserowej
Owocowy na grylażu
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na białej czekoladzie
- naturalna bita śmietana z dodatkiem białej czekolady, wzbogacona świeżymi owocami (mix)
- wykończony płynną czekoladą oraz dużą ilością świeżych owoców
Oreo
- intensywnie czekoladowe ciasto
- wysokogatunkowa czekolada w formie pasty z kawałkami chrupiących ciasteczek
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- wykończony płynną czekoladą i chrupiącymi kuleczkami
Dakłas
- krucha beza
- delikatny, aksamitny krem na bazie oryginalnego włoskiego serka mascarpone, pasty orzechowej, z daktylami oraz figami i rodzynkami nasączonymi w spirytusie
Kawowo - bezowy
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- delikatny krem kawowy z kawałkami chrupiącej bezy
- konfitura porzeczkowo - wiśniowa (wyrób własny)
- wykończony kremem kawowym i posypką z kawy
Malinowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- owoce całych malin zanurzone w galaretce
Truskawkowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) zmieszana ze zblendowanymi truskawkami
- owoce całych truskawek zanurzone w galaretce
Czekoladowy
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowej czekolady
- wykończony śmietaną czekoladową
Borówkowa perła
- ciemny biszkopt
- belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem czekolady deserowej
- borówki zanurzone w galaretce
- wykończona płynną czekoladą, udekorowana owocami borówek
Szarlotka królewska
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
- kawałki jabłek z polskich sadów
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- wykończona cynamonem
Parys
- czekoladowy biszkopt
- belgijska, gorzka czekolada w postaci musu, wzbogacona wiśniami
- wykończony płynną czekoladą deserową
Owoce lasu na mchu
- domowy biszkopt z dodatkiem szpinaku
- puszysta masa na bazie włoskiego serka mascarpone z dodatkiem naturalnej śmietany
- owoce leśne (maliny, jeżyny, borówki) zatopione w galaretce
- dekoracja ze świeżych owoców
Rafaella
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- chrupiąca, kokosowo- czekoladowa prażynka
- niepowtarzalna masa powstała z połączenia naturalnej śmietany, białej czekolady, wzbogacona prażonymi migdałami i wiórkami kokosowymi
Czarna perła
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- kawałki malin zanurzone w galaretce
- wykończona płynną czekoladą
Choco na grylażu
- czekoladowy biszkopt
- chrupiący grylaż z czekoladą deserową
- naturalna śmietana wzbogacona czekoladą deserową
- wykończony płynną czekoladą, kawałkami czekolady, świeżymi i liofilizowanymi malinami
Truskawkowa rozkosz
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka z truskawkową nutą wzbogacona białą czekoladą
- świeże truskawki zatopione w galaretce
- naturalna śmietana zwierzęca wzbogacona białą czekoladą
Chrupiący sernik na zimno z lemon curd
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na bazie białej czekolady z cytrynową nutą
- mus sernikowy „na zimno” na bazie naturalnej śmietany i twarogu, przekładany kremem lemon curd
- wykończony lustrzaną polewą na bazie białej czekolady i śmietany
Mango frangipane
- biszkopt typu "frangipane" - wilgotne ciasto z dodatkiem mąki migdałowej i masła
- delikatny mus powstały z połączenia naturalnej śmietany i wysokogatunkowej białej czekolady
- frużelina z owoców mango
- wykończony glazurą cukierniczą
Jagodowy sernik na zimno
- ciemny biszkopt wg własnej receptury
- orzeźwiająca masa powstała z połączenia twarogu, naturalnej śmietany i serka mascarpone
- frużelina z jagód (wyrób własny)