Nasze smaki

Chrupiący multiowoc
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na bazie białej czekolady
  • naturalna bita śmietana z nutą białej czekolady
  • owocowy mix darów lata zatopiony w galaretce
Śmietanowy pełen owoców
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) wzbogacona dużą ilością owoców (mix)
  • wykończony śmietaną
Kawa po irlandzku
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury skropiony kawą
  • wyrazista pasta powstała z połączenia śmietany, pasty lodowej i aromatycznej czarnej kawy, wzbogacona alkoholową nutą
  • delikatny krem kawowy z dodatkiem chrupiących prażynek
Brzdącowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowego kakao
Royal czekoladowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
  • puszysty mus czekoladowy na bazie naturalnej śmietany (zwierzęcej)
  • ciemny biszkopt
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca) z waniliową nutą
  • wykończona płynną czekoladą
Gruszkowy
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z kawałkami owoców gruszki
  • cienka warstwa galaretki
  • wykończona cienkimi paskami czekolady deserowej
Owocowy na grylażu
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na białej czekoladzie
  • naturalna bita śmietana z dodatkiem białej czekolady, wzbogacona świeżymi owocami (mix)
  • wykończony płynną czekoladą oraz dużą ilością świeżych owoców
Oreo
  • intensywnie czekoladowe ciasto
  • wysokogatunkowa czekolada w formie pasty z kawałkami chrupiących ciasteczek
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • wykończony płynną czekoladą i chrupiącymi kuleczkami
Dakłas
  • krucha beza
  • delikatny, aksamitny krem na bazie oryginalnego włoskiego serka mascarpone, pasty orzechowej, z daktylami oraz figami i rodzynkami nasączonymi w spirytusie
Kawowo - bezowy
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • delikatny krem kawowy z kawałkami chrupiącej bezy
  • konfitura porzeczkowo - wiśniowa (wyrób własny)
  • wykończony kremem kawowym i posypką z kawy
Malinowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • owoce całych malin zanurzone w galaretce
Truskawkowy
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) zmieszana ze zblendowanymi truskawkami
  • owoce całych truskawek zanurzone w galaretce
Czekoladowy
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowej czekolady
  • wykończony śmietaną czekoladową
Borówkowa perła
  • ciemny biszkopt
  • belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem czekolady deserowej
  • borówki zanurzone w galaretce
  • wykończona płynną czekoladą, udekorowana owocami borówek
Szarlotka królewska
  • jasny biszkopt wg domowej receptury
  • chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
  • kawałki jabłek z polskich sadów
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • wykończona cynamonem
Parys
  • czekoladowy biszkopt
  • belgijska, gorzka czekolada w postaci musu, wzbogacona wiśniami
  • wykończony płynną czekoladą deserową
Owoce lasu na mchu
  • domowy biszkopt z dodatkiem szpinaku
  • puszysta masa na bazie włoskiego serka mascarpone z dodatkiem naturalnej śmietany
  • owoce leśne (maliny, jeżyny, borówki) zatopione w galaretce
  • dekoracja ze świeżych owoców
Rafaella
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • chrupiąca, kokosowo- czekoladowa prażynka
  • niepowtarzalna masa powstała z połączenia naturalnej śmietany, białej czekolady, wzbogacona prażonymi migdałami i wiórkami kokosowymi
Czarna perła
  • ciemny biszkopt wg domowej receptury
  • belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
  • naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
  • kawałki malin zanurzone w galaretce
  • wykończona płynną czekoladą
Choco na grylażu
  • czekoladowy biszkopt
  • chrupiący grylaż z czekoladą deserową
  • naturalna śmietana wzbogacona czekoladą deserową
  • wykończony płynną czekoladą, kawałkami czekolady, świeżymi i liofilizowanymi malinami
Truskawkowa rozkosz
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka z truskawkową nutą wzbogacona białą czekoladą
  • świeże truskawki zatopione w galaretce
  • naturalna śmietana zwierzęca wzbogacona białą czekoladą
Chrupiący sernik na zimno z lemon curd
  • jasny biszkopt
  • chrupiąca prażynka na bazie białej czekolady z cytrynową nutą
  • mus sernikowy „na zimno” na bazie naturalnej śmietany i twarogu, przekładany kremem lemon curd
  • wykończony lustrzaną polewą na bazie białej czekolady i śmietany
Mango frangipane
  • biszkopt typu "frangipane" - wilgotne ciasto z dodatkiem mąki migdałowej i masła
  • delikatny mus powstały z połączenia naturalnej śmietany i wysokogatunkowej białej czekolady
  • frużelina z owoców mango
  • wykończony glazurą cukierniczą
Jagodowy sernik na zimno
  • ciemny biszkopt wg własnej receptury
  • orzeźwiająca masa powstała z połączenia twarogu, naturalnej śmietany i serka mascarpone
  • frużelina z jagód (wyrób własny)
copyright by Piekarnia Cukiernia Nowaczyk
Ta strona używa pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.