Nasze smaki
Czarna perła
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- kawałki malin zanurzone w galaretce
- wykończona płynną czekoladą
Chrupiący multiowoc
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na bazie białej czekolady
- naturalna bita śmietana z nutą białej czekolady
- owocowy mix darów lata zatopiony w galaretce
Owoce lasu na mchu
- domowy biszkopt z dodatkiem szpinaku
- puszysta masa na bazie włoskiego serka mascarpone z dodatkiem naturalnej śmietany (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- owoce leśne (maliny, jeżyny, borówki) zatopione w galaretce
- dekoracja ze świeżych owoców
Owocowy na grylażu
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na mlecznej czekoladzie
- naturalna bita śmietana z dodatkiem białej czekolady, wzbogacona świeżymi owocami (mix)
- wykończony płynną czekoladą oraz dużą ilością świeżych owoców
Owocowy raj
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana z dodatkiem serka mascarpone, białej czekolady oraz owoców (mix)
- bogato udekorowany owocami (mix)
Szarlotka królewska
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
- kawałki jabłek z polskich sadów
- naturalna bita śmietana
- posypka z cynamonu
Truskawkowa rozkosz
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- chrupiąca prażynka z truskawkową nutą wzbogacona białą czekoladą
- świeże truskawki zatopione w galaretce
- naturalna śmietana zwierzęca z dodatkiem białej czekolady
Malinowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- owoce całych malin zanurzone w galaretce
Śmietanowy pełen owoców
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) wzbogacona dużą ilością owoców (mix)
- wykończony śmietaną
Truskawkowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) wzbogacona wysokogatunkową białą czekoladą
- owoce całych truskawek zanurzone w galaretce
Chrupiąca trufla
- intensywnie czekoladowy biszkopt
- chrupiąca prażynka na bazie czekolady deserowej
- wyjątkowy mus czekoladowy na bazie wysokogatunkowej czekolady deserowej, naturalnej śmietany oraz masła, wzbogacony mocnym alkoholem
- oblany kremową polewą czekoladową, udekorowany grysem czekoladowym
Dacqouise
- krucha beza
- delikatny, aksamitny krem na bazie oryginalnego włoskiego serka mascarpone, pasty orzechowej, z daktylami oraz figami i rodzynkami nasączonymi w spirytusie
Kawowo- bezowy
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- delikatny krem kawowy z kawałkami chrupkiej bezy, wzbogacony alkoholową nutą
- konfitura porzeczkowo - wiśniowa (wyrób własny)
- wykończona kremem kawowym i posypką z kawy
Kawa po irlandzku
- ciemny biszkopt wg domowej receptury skropiony kawą
- wyrazista pasta powstała z połączenia śmietany, pasty lodowej i aromatycznej czarnej kawy, wzbogacona alkoholową nutą
- delikatny krem kawowy z dodatkiem chrupiących prażynek
Choco na grylażu
- czekoladowy biszkopt
- chrupiący grylaż z czekoladą deserową
- naturalna śmietana wzbogacona czekoladą deserową
- wykończony płynną czekoladą, kawałkami czekolady, świeżymi i liofilizowanymi malinami
Oreo
- intensywnie czekoladowe ciasto
- wysokogatunkowa czekolada w formie pasty z kawałkami chrupiących ciasteczek
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących)
- wykończony płynną czekoladą i chrupiącymi kuleczkami
Parys
- czekoladowy biszkopt
- belgijska, gorzka czekolada w postaci musu
- bogactwo wiśni z polskich sadów
- wykończony płynną czekoladą deserową
Rafaella
- ciemny biszkopt
- prażynka kokosowo- czekoladowa
- niepowtarzalna masa powstała z połączenia naturalnej śmietany, białej czekolady, wzbogacona prażonymi migdałami i wiórkami kokosowymi
Royal carmel
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na bazie solonego karmelu i białej czekolady
- puszysty, wyrazisty mus powstały z połączenia naturalnej śmietany oraz najwyższej jakości czekolady karmelowej
Royal czekoladowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- chrupiąca prażynkowa warstwa z dodatkiem białej czekolady
- puszysty mas czekoladowy na bazie naturalnej śmietany
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana z waniliową nutą
- wykończona płynną czekoladą
Węgierski
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- delikatny krem czekoladowy wzbogacony wiśniami oraz rodzynki nasączonymi w spirytusie
- wykończony grubą warstwą czekolady deserowej
Whisky
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- mus z gorzkiej, belgijskiej czekolady wzbogacony dużą ilością whisky
- wykończony płynną czekoladą deserową
Brzdącowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowego kakao
Czekoladowy
- ciemny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z dodatkiem wysokogatunkowej czekolady
- wykończony śmietaną czekoladową
Migdałowy
- jasny biszkopt wg domowej receptury
- naturalna bita śmietana (zwierzęca, bez środków konserwujących) z migdałową nutą
- wykończony śmietaną oraz prażonymi płatkami migdałów
Chrupiący migdał z toffi
- jasny biszkopt
- chrupiąca prażynka na bazie solonego karmelu i białej czekolady
- naturalna bita śmietana z migdałową nutą, dodatkowo wzbogacona kawałkami prażonych migdałów
- wykończone dipem karmelowym i chrupiącymi kuleczkami czekoladowymi
Borówka frangipane
- biszkopt typu "frangipane" - wilgotne ciasto z dodatkiem mąki migdałowej i masła
- delikatny mus powstały z połączenia naturalnej śmietany, białej czekolady i jogurtu naturalnego
- jasny biszkopt
- bogactwo świeżych borówek zatopionych w galaretce